Mijn naam is Francien Bijlenga. Ik heb mijn pedicure-praktijk aan huis.

Als medisch pedicure ben ik aangesloten bij ProVoet, wat betekent dat ik werk volgens de branchenormen die gelden voor hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden. Alleen mensen met een officieel vakdiploma-pedicure kunnen ProVoet-lid worden. Tevens ben ik geregistreerd bij ProCERT. Deze organisatie heeft een kwaliteitsregister voor pedicures ontwikkeld. Je kunt als pedicure geregistreerd worden indien je aan de gestelde eisen voldoet. Uw voeten worden dus vakkundig verzorgd.

Voordat ik pedicure werd ben ik doktersassistente en tandartsassistente geweest. De medische kant van de voetverzorging heeft in de eerste plaats mijn interesse. Daarom heb ik de opleiding Medisch Pedicure gevolgd. Een onderdeel is Risicovoet. Dit betekent dat ik me heb gespecialiseerd in de voetverzorging van diabetici, reumapatiënten, ouderen, verwaarloosde voeten, spasticiteit en andere risicovoeten.

Ook specialistische technieken heb ik leren toepassen, zoals anti-druktechniek met vilt, orthese, nagelreparaties en nagelprotheses.

Ik help u graag van uw voetproblemen af, maar ook voor een voetenbad, gelakte nagels of een verzorgende crème voor uw voeten kunt u bij mij terecht.